beklager

12.mar.2006 @ 05:02:49
at jeg ikke klarer å oppdatere bloggen hver dag. Dette er det to årsaker til. For det første så må jeg prioritere Nettavisen og TV2. Og etter dette er jeg relativt blåst. Og så er det sånn at vi er i villmarka der det ikke er internettcafeer rundt omkring. De siste to nettene har vi overnattet i bushen i telt. Det er et sjekkpunkt her,men ellers ingenting annet. Det finnes et telt for hundekjørerne der de kan sove. Og så finnes det et telt for de frivillige der de kan spise og hvile. Og så har vi hatt telt der.
Dette er det absolutt kaldeste stedet der jeg har vært. Det var minus 45 grader da vi våknet i teltet om morgenen. Heldigvis var det en ovn i naboteltet sånn at vi kunne gå inn der og varme oss.
Og så har noen vært så morsomme at de har tatt med en palme til stedet som heter Cripple. Vel egentlig heter stedet Ulvedrepermyra,men det er for langt å si på det lokale språket.

imgimgimgimgimgimgimg

Bare det å lada batterier er et problem. Men det var en flyver som hadde en generator som han brukte til å varme opp flymotoren. Der fikk jeg plugga meg inn.
Da jeg skulle filme Robert Andersen da han gikk ut i - 45 grader konka kamera fullstendig. Jeg hadde et ekstra kamera og forsøkte dette,men resultatet var likedan. Helt umulig å få liv i. Jeg ville fotografere temperaturmåleren med mitt lommekamera,men det skar seg. Det var rett og slett for kaldt. Utrrolig sted. Vi fløy videre til Ruby og nå er jeg i Galena der de har skikkelig med nettkapasitet. Derfor har jeg nå brukt hele dagen på å tilfredstille mine oppdragsgivere med å sende diverse over nettet. Og her i Galene slipper Robert Sørlie å hugge ved. Morsomt landskap også da vi fløy ut. Elva så ut som en kjempeslange i landskapet.
Hyggelig med kommentarer,men ikke forvent for mye. (heia Algen) Sjekk heller Nettavisen og God Morge Norge klokka 0645 hver morgen. Men jeg kommer tilbake.
Det er forøvrig meldt storm langs kysten så det blir utrolig tøfft for hundekjørerne det siste stykket. Vi reiser - hvis været tillater det - til Unalakleet i morra.
Finn-Ove

Kommentarer:
Postet av: Dag

I all verden! En eller annen fortalte meg at jeg kjente en som var i ferd med et iskaldt hundeløp, uten at jeg fikk vite hvem før Anders gjorde meg oppmerksom på det!

Sånt gjør folk som ikke har sot i balla! Dette står det respekt av, Finn Ove!

Juryen i Vita Algen-brisen er innkallt til ekstraordinært møte i kveld. Jeg sier ikke mer, men vi kommer til å skåle for deg!

Og husk: Jeg trur det er bedre med sot i balla enn å ha frosset av seg hele skiten!

Dag (som ikke har røyka i år...)

14.mar.2006 @ 08:52:14
URL: http://www.ba.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=905152
hits